Zoeken

Zoeken sluiten

Graafmachines

Ga terug

Intelligente allrounders geschikt voor de grote klus

Kort Grondverzetmachines levert uitsluitend graafmachines van kwaliteitsmerken. Zo leveren wij de complete lijn van VOLVO Compact. VOLVO levert... Lees meer

Kort Grondverzetmachines levert uitsluitend graafmachines van kwaliteitsmerken. Zo leveren wij de complete lijn van VOLVO Compact. VOLVO levert compacte machines met grote wendbaarheid en kracht. Uitermate geschikt voor krappe locaties, en uitgerust met een comfortabele cabine. Bovendien zijn de machines gemakkelijk te transporteren naar elke klus!

Bent u op zoek naar een duurzame machine zonder concessie te doen aan kracht en werkbare tijd? Kies dan voor de emissievrije elektrische graafmachine van LIMACH met lange accuduur.  Niet alleen op te laden via het reguliere stopcontact (230V) maar ook via autolaadpalen. Bovendien kunnen deze duurzame machines worden uitgerust met een snellaad functie (380V).

Ga direct naar:

Toch liever een jong gebruikte occasion?

De aankoop van een nieuwe machine gaat niet over een nacht ijs. Dat snappen wij bij Kort Grondverzetmachines. Gelukkig hebben onze adviseurs kennis van zaken en helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies of een offerte.

Heb je een vraag of wil je meer weten over een machine?

Onze specialisten helpen jou met het zoeken naar de juiste machine en een passende oplossing.
Hendri de Vries
Vertegenwoordiger grondverzetmachines & heftrucks
Jans Scheper
Vertegenwoordiger grondverzetmachines
×
Neem contact op
Akkoord