Zoeken

Zoeken sluiten

In het Kort

Een veelzijdig en vooruitstrevend familiebedrijf

KORT Grondverzetmachines opereert vanuit Stadskanaal en is al ruim 20 jaar actief in de verkoop, onderhoud en reparatie van grondverzetmachines. Het bedrijf maakt deel uit van de KORT-groep, een veelzijdig en vooruitstrevend familiebedrijf dat al sinds 1951 bestaat. Naast Stadskanaal heeft KORT ook vestigingen in Erica, Midwolda en Zwiggelte, waar de nadruk meer ligt op landbouwmechanisatie.

Kort Grondverzetmachines staat voor gerenommeerde merken als Volvo, Limach, Doosan, Gehl en Meclean. Wilt u niet direct een machine kopen? Denk dan eens aan het huren van een shovel of graafmachine. Onze werkplaats is ingericht voor reparatie en onderhoud van uw grondverzetmachines en heftrucks, en is daarnaast ook een steunpunt voor landbouwmachines en tractoren.

+70

Jaar bewezen ervaring

4

Verschillende locaties

+55

Ervaren werknemers met technische kennis

+15

Altijd de beste topmerken

Historie sinds 1951

Aanvankelijk was KORT alleen actief in het loonwerk, in 1965 kwam daar de mechanisatietak bij. Sinds 1995 heeft KORT het loonbedrijf afgestoten en zich gespecialiseerd in de mechanisatie, later uitgebreid met grondverzet, heftrucks en machines voor groen en terrein.

KORT Mechanisatie kent een rijke traditie in de agrarisch-technische dienstverlening. Grondlegger Rieks Kort begon in 1950 met loonwerk, en startte in 1965 met mechanisatie.  In de jaren 90 werd de keuze gemaakt het loonwerk af te stoten en zich volledig te richten op de mechanisatietak, maar inmiddels is het bedrijf ook al zo’n 20 jaar actief op het gebied van grondverzetmachines.

Het familiebedrijf breidde in de loop der jaren uit door vestigingen te openen in Erica, Stadskanaal en Midwolda. KORT kiest op alle vlakken voor langdurige relaties. Of het nu gaat om klanten, personeel of leveranciers. Ook is KORT trouw in haar merken.  Door jarenlange ervaring is vakkennis gegarandeerd en zijn uw machines in vertrouwde handen.

De juiste machine voor elke klus

Machines

Verstand van zaken

Werken bij

×
Neem contact op