Zoeken

Zoeken sluiten

ECR58F

Graafmachines
ECR58F

Volvo ECR58F

Werk dag in, dag uit in alle comfort en verzet meer werk.

uitzonderlijk comfort

topprestaties

De ECR58F is ontworpen om bestuurders uitzonderlijk comfort te bieden en topprestaties te garanderen. Een hoge stabiliteit, opbreekkracht, uitgraafkracht en hefvermogen resulteren in korte cyclustijden, zelfs bij het uitvoeren van de zwaarste taken.

Lees meer

De instellingen van de hydraulische aanbouwdelen kunnen worden aangepast om snel en eenvoudig hulpstukken te wisselen, zodat u topprestaties kan leveren in een groot aantal toepassingen. Dankzij een ongeëvenaard comfort kunnen bestuurders efficiënter werken.

De 6-tons compacte graafmachine kan het volledige potentieel van zijn korte zwenkradius benutten en topprestaties leveren in een groot aantal toepassingen.

De ECR58F beschikt een volledige reeds hulpstukken die perfect op de machine zijn afgestemd en gemakkelijk kunnen worden vervangen. Dit assortiment omvat bakken, sloophamers en de nieuwe kantelsnelwissel – met een kantelhoek van maximaal 2 x 90°.

Verschillende intelligente functies zorgen samen voor een uitzonderlijk laag brandstofverbruik, zoals bijvoorbeeld het geavanceerde hydraulische systeem met lastdetectie.

Niet de machine die je zoekt? Ons alternatief.

Wij helpen je graag.

Onze specialisten helpen jou met het zoeken naar de juiste machine en een passende oplossing.
×
Neem contact op