Zoeken

Zoeken sluiten

ECR25 Electric

Graafmachines

Volvo ECR25 Electric

Werk dag in, dag uit in alle comfort en verzet meer werk.

op weg naar een betere

duurzamere toekomst

De Volvo ECR25 elektrische graafmachine is een echte ‘gamechanger’. De eerste in een nieuwe reeks elektrische compacte graafmachines, waarvoor een beproefd concept nodig is, zodat u alle prestaties krijgt die u nodig hebt, in het compacte pakket dat u nodig heeft. Volvo CE gaat op weg naar een betere, duurzamere toekomst, en nu kunt u dat ook.

Geniet van een stillere werkdag (of nacht) met de nieuwe Volvo ECR25 elektrische compacte graafmachine.

Lees meer

We hebben maar één planeet en daar moeten we goed voor zorgen. Daarom hebben we een reeks elektrische bouwmachines gemaakt die ons op weg kunnen helpen om uitlaatgassen en de uitstoot die ze veroorzaken te elimineren.

Trillingen zijn oncomfortabel en mogelijk schadelijk, aangezien ze hoofdpijn, vermoeidheid en rugpijn kunnen veroorzaken. Dus toen we onze elektrische bouwmachines ontwierpen, was het belangrijk om trillingen tot een minimum te beperken.

Onze steden worden steeds drukker en er worden steeds hogere eisen gesteld aan onze infrastructuurbehoeften. Dankzij de lagere geluidsniveaus die de ECR25 Electric biedt, kunt u altijd en overal werken – zelfs ’s nachts in bevolkte gebieden

Niet de machine die je zoekt? Ons alternatief.

Wij helpen je graag.

Onze specialisten helpen jou met het zoeken naar de juiste machine en een passende oplossing.
×
Neem contact op