Zoeken

Zoeken sluiten

Limach E18.3 uit voorraad leverbaar – met subsidie!

vrijdag 28 april, 2023

Momenteel zijn er enkele Limach E18.3 elektrische graafmachines direct beschikbaar! Dit is juist nú zo interessant omdat deze machines vallen onder de SSEB subsidieregeling!

De Limach elektrische graafmachines zijn volledig emissievrij, dus er is geen sprake van uitstoot. Daarom komt u bij de aanschaf van een Limach machine, in aanmerking voor subsidie op de investering.

Wat is er mogelijk?
Momenteel staat de SSEB subsidieregeling open, de “Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel‘ (SSEB). Wilt u nieuwe emissieloze bouwmachines aanschaffen (kopen of financial leasen) voor uw bedrijf? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor deze gunstige regeling. Deze regeling stimuleert de aanschaf van emissieloze (uitstootvrije) bouwmachines: bouwwerktuigen, hulpfuncties en bouwvoertuigen. Hierbij geldt uiteraard de Nederlandse wetgeving, controleer dit daarom altijd bij uw belastingconsulent.

Nu direct leverbaar, de E18.3
Duurzaam bouwmaterieel zorgt voor een gezondere omgeving en vermindering van de stikstofuitstoot in de bouw. De compacte Limach E18.3  is een elektrische minigraver met een bedrijfsgewicht van 1.810 kg, en dus geheel zonder uitstoot! Standaard uitgevoerd met een dozerblad en uitschuifbaar rupsonderstel. Afhankelijk van het type bak, is de graafdiepte 2,4 meter. Deze machine is door Bouwmachines getest als meest productief, efficiënt en stil. Nu een van de beperkt beschikbare modellen reserveren?

Bel Hendri de Vries voor meer informatie 06 52532806

×
Neem contact op